BRAVO KIZLAR!

7. Sınıf Öğrencisi Kübra Tokmak ile Lise 1. Sınıf Öğrencisi Belinay Nehir Toprak, daha önce kullanılmamış olarak evlerinde duran kıyafetleri pazarda satarak okul harçlıklarını çıkarıyor.

BRAVO KIZLAR!

7. Sınıf Öğrencisi Kübra Tokmak ile Lise 1. Sınıf Öğrencisi Belinay Nehir Toprak, daha önce kullanılmamış olarak evlerinde duran kıyafetleri pazarda satarak okul harçlıklarını çıkarıyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Ekim 2019 Pazartesi 08:02
BRAVO KIZLAR!

Ferah Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Kübra Tokmak (12) ile Spor Lisesi 1. Sınıf Öğrencisi Belinay Nehir Toprak (14), okul harçlıklarını çıkartmak adına daha önce kullanılmamış olan kıyafetleri Cumartesi Pazarı’nın girişinde satıyor. Okul harçlıklarını çıkartmak adına böyle bir girişimde bulunan çocuklara, Edirne Pazarcılar Seyyar Satıcılar ve Manavlar Odası Başkanı Şeref Hasır da yardımcı olacaklarını belirtti.

TOPRAK: “AİLEMİZE DESTEK OLMAK İSTEDİK”

Spor Lisesi 1. Sınıf Öğrencisi Belinay Nehir Toprak okul harçlıklarını çıkartmak adına böyle bir girişimde bulunduklarını belirterek, “Evde kullanmadığımız eşyalarımızı burada satmaya karar verdik. Okul harçlıklarımızı çıkararak ailemize destek olmak adına bunu yapıyoruz. Hırka, t-shirt, mont, pantolon, tayt gibi birçok kıyafeti satıyorum. Pazarcılar Odası Başkanı Şeref ağabeyden de izin istedik. O da böyle bir girişimde bulunduğumuz için bizleri takdir etti ve bizlere yer gösterdi. Kendisine de teşekkür ediyoruz.” dedi.

TOKMAK: “OKUL HARÇLIKLARIMIZI ÇIKARTIYORUZ”

Ferah Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Kübra Tokmak ise, “Okul harçlıklarımızı çıkartmak adına arkadaşımla beraber böyle bir düşüncemiz oldu. Evimizde bulunan ve daha önce giyilmemiş eşyalarımızı satarak ailemize katkıda bulunmak istedik. Kazak, tunik, t-shirt, başörtüsü gibi birçok kıyafet var.” ifadelerini kullandı.  

HASIR: “TAKDİR ETTİK VE YARDIMCI OLDUK”

Edirne Pazarcılar, Seyyar Satıcılar ve Manavlar Odası Başkanı Şeref Hasır da, “Kübra ve Belinay bize gelerek, daha önce giyilmemiş şekilde evlerinde duran eşyaları okul harçlıklarını çıkartmak adına satmak istediklerini söylediler. Biz de bu düşüncelerinden dolayı kendilerini takdir ettik ve onlara kıyafetleri satacakları yeri temin ettik. Cumartesi Pazarımızın girişindeki bölüm boştu ve oraya koyup satabileceklerini belirttik.” şeklinde konuştu.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.