“İKTİDAR OLMAMAMIZ SÜRPRİZ OLUR!”

Geçtiğimiz günlerde MHP Edirne İl Başkanlığı’na atanan Zakir Tercan cumartesi günü Karadenizliler Derneği’nde düzenlediği basın toplantısıyla yeni il yönetimini tanıttı. Tercan yönetimi oluştururken her kesimden bireylerin olmasına dikkat ettiklerini belirterek, “Eğer MHP kendisini milletine süratle ifade edip anlatabilirse bu partinin yarın iktidar olması değil; olmaması sürpriz olur.” dedi.

“İKTİDAR OLMAMAMIZ SÜRPRİZ OLUR!”

Geçtiğimiz günlerde MHP Edirne İl Başkanlığı’na atanan Zakir Tercan cumartesi günü Karadenizliler Derneği’nde düzenlediği basın toplantısıyla yeni il yönetimini tanıttı. Tercan yönetimi oluştururken her kesimden bireylerin olmasına dikkat ettiklerini belirterek, “Eğer MHP kendisini milletine süratle ifade edip anlatabilirse bu partinin yarın iktidar olması değil; olmaması sürpriz olur.” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Ekim 2019 Pazartesi 08:04
“İKTİDAR OLMAMAMIZ SÜRPRİZ OLUR!”

MHP Edirne İl Başkanlığından istifa eden Av. Süleyman Ferhatoğlu’nun yerine, partinin Edirne’deki önemli isimlerinden biri olan Zakir Tercan atanmıştı. Kısa süre içerisinde yönetimini oluşturan Tercan, cumartesi günü yeni il yönetimini tanıtmak için basın mensuplarıyla bir araya geldi. Edirne Karadenizliler Derneği’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Tercan, “Bu İl Yönetimimizin içerisinde işçisi de, köylüsü de, esnafı da, doktoru da, avukatı da, iş adamı da, şoförü de var. Yani her kesimin dertlerini bilen bir yönetim oluşturduk.” ifadelerini kullandı.

“HER KESİMİN DERTLERİNİ BİLEN BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK”

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan burada yaptığı konuşmada, “Bugün burada toplantımızın mahiyeti yeni bir il başkanı, yeni bir yönetim ile karşınızdayız. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekilimiz Prof. Dr. Semih Yalçın’ın teklifleriyle, MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin olurları ile göreve başlamış bulunmaktayız. MHP’nin her döneminde görev yapmış, tecrübeli, bilgi birikimi olan iyi bir yönetim teşkil ettik. İlçelerimizdeki sıkıntıları gidermek için il yönetimimizin ilk toplantısında görev dağılımı yapılmış olup; her başkan yardımcımıza sorumluluk vererek, hızlı bir şekilde teşkilatlarımızı yapılandırarak işimize, gücümüze bakacak ve siyasetteki yerimizi alacağız. MHP İl Yönetimi, her zaman olduğu gibi bundan sonra da el ele vererek, gönül gönüle, sırt sırta vererek yoluna devam edecektir. Kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün; MHP İl Yönetimi arkasına bakmadan yoluna devam edecektir. Bu İl Yönetimimizin içerisinde işçisi de, köylüsü de, esnafı da, doktoru da, avukatı da, iş adamı da, şoförü de var. Yani her kesimin dertlerini bilen bir yönetim oluşturduk. Yönetimimizin ilimize hayırlı olmasını diliyorum. MHP Edirne’de 25 bin, 37 bin, 42 bin, 52 bin oy almıştır. MHP Edirne’de 1 milletvekili çıkartmıştır. Onun için; MHP tabanı güçlü, halk nezdinde itibarı olan bir partidir. 24 Haziran ve 31 Mart seçimlerinde MHP ve MHP Camiası almış olduğumuz neticelerden dolayı bir üzüntü yaşamıştır ama biz bu üzüntüleri gidermek için üzerimize düşeni yapacağız.” dedi.

“İKTİDAR OLMAMAMIZ SÜRPRİZ OLUR”

Tercan, MHP’nin her kesimi kucaklayan bir parti olduğunun altını çizerek, “Türk Devleti'nin bekasını, cumhuriyetin kazanımlarını, hukuku ve gerçek demokrasiyi, hukuksuzlara ve teröristlere karşı tavizsiz ve amansız bir mücadeleyi savunmaktadır. Bu duruş, yalnızca Türk'ün değil, Kürt kökenli vatandaşlarımızın da iyiliğini düşünen tek siyasi cenahın MHP olduğunun bir kanıtıdır. Tarih, daha önce defalarca haklı çıkmasına şahitlik ettiği Devlet Bahçeli'nin takdire şayan bu duruşunu da, altın harflerle yazacaktır. Türk ile, Kürdü ile, Laz’ı ile, Çerkez’i ile, Alevi’si ile bir bütün gören MHP. Her kesimi kucaklayan MHP. Milletini, devletini, şehitlerini düşünen MHP. Bilge liderin sağlam ve kararlı politikaları ile mevcut konjonktür MHP'yi artık daha yüksek sesle iktidara çağırıyor. Eğer MHP kendisini milletine süratle ifade edip anlatabilirse bu partinin yarın iktidar olması değil; olmaması sürpriz olur. MHP siyaset yapma sebeplerini ilk günkü heyecan ve inancıyla, olması gereken yerde, ilkelerinden sapmadan sürdürmektir. Çünkü MHP'nin iktidarı, yolun başıdır ve o yolun başı çok yakındır. İktidardan sonra alınacak çok yol, ulaşılacak onlarca kutlu hedef vardır. Bugün Uygur Türkleri örneğinde olduğu gibi, Irak ve Suriye Türkmenleri, Kıbrıs Türkleri, dolayısıyla dünya Türklüğünün ağrıyan başının aspirini MHP ve Milliyetçi-Ülkücü ruh değil midir? O nedenle MHP, ayağına dolaşanlar, yoluna atılan taşlarla, önüne çıkmaya çalışan sokak kabadayılarıyla vakit kaybetmeden kutlu yoluna devam edecektir. İktidar vakti gelen bir fikri, hiçbir güç Allah'ın izniyle engelleyemez. MHP'siz Türkiye; Türksüz Anadolu hayali görenlerin umududur. MHP her daim var olacaktır. Ve kim bu Mübarek topraklarda Türk'ü istemiyorsa sonu; daha önce istemeyenlerin sonundan daha acı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.