Depolu İşyeri Satılacak

Lüleburgaz/Özerler'de 621 m² depolu iş yeri icradan satılacak.

Depolu İşyeri Satılacak

Lüleburgaz/Özerler'de 621 m² depolu iş yeri icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Şubat 2021 Perşembe 15:31
Depolu İşyeri Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Betonarme karkas niteliğinde, 5 katlı, kaba inşaat halindeki inşaat, zemin kat + 4 Normal kattan oluşmaktadır. Zemin katın inşaatı tamamlanmasına rağmen, normal katların inşası devam etmektedir. Zemin katta bulunan 18 numaralı işyeri, 216m2 olup, ön cephesi alüminyum doğrama camekanlıdır. İşyerinin zemin katında zemini ile bodrum katının zemini seramik ile kaplı, duvar yüzeyleri plastik boyalıdır. Halihazırda depo olarak kullanılmaktadır. İşyerinin dış cephesi tabliye betonuna kadar fayans ile kaplıdır. Ana bina için 31.12.2014 tarihinde yapı ruhsatı alınmıştır. Ana binanın cephesi 23,38m, derinliği 28,82m dir.. Halihazırda yapı natamam halde bulunmaktadır. Zemin kat tamamlanmış olmasına rağmen diğer 1., 2. Ve 3. Normal katların bölme duvarları tamamlanmış, pvc doğramalar takılmış durumdadır.Söz konusu meskenin bulunduğu bina, kentin kuzey tarafında, Sakızköy Caddesi tarafında bulunmaktadır. Çevresinde 1 veya 2 katlı eski yapılaşmalar bulunmaktadır. Yakın çevresinde Cumhuriyet ilkokulu, Atatürk Anadolu lisesi, ikinci çeşme meydanı diye adlandırılan alan bulunmaktadır. Albenisi olmayan bir bölgededir.

Tahmini bedeli 332.220 ₺ olan taşınmazın ihalesi, GENÇLİK MAHALLESİ LÜLEBURGAZ ADALET SARAYI 4, KAT MEZAT SALONU'nda 11/03/2021 günü saat 11:00'de yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/738608/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/luleburgaz-ozerlerde-621-m%C2%B2-depolu-is-yeri-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.