Pandemi sebebiyle geçen yıl iptal olan ve bu sene tarihi ertelenen fuar nihayet başladı. Birçok üreticinin yanı sıra gösteri ve eğitim programlarının da olduğu fuara henüz gitmemişseniz çok şey kaçırıyorsunuz demektir. Atlayın motorunuza uçun hemen. Benden söylemesi.

Bu hafta hava oldukça güzel, güzergâh tavsiyesine de yatkın ancak tavsiye edeceğim tek güzergâh direk otobandan fuar alanı. Ben motorla gidemem diyenler varsa da otobüsle Esenler otogarına ulaştıktan sonra metroya binip direk fuar alanında inebilir.

Gelelim sürat dünyasına. Bu hafta Formula 2’deki temsilcimiz Cem Bölükbaşı maalesef yarışamıyor. Sırtında artan ağrıları kontrol için çekilen MR’ın ardından bir kaburgasında kırık tespit edildiğinden bu hafta da yarışamayacağı açıklandı. Formula1’de ise Emilia Romagna GP, kısaca İtalya yarışı bu hafta sonu yapılıyor. Yazımı yazdığım saatlerde sprint yarışı için sıralama turları atılmak üzereydi. Bugün siz bu yazıyı okurken tahminen yarış sıralamasını belirleyecek olan Sprint yarışı yapılacak. Sprint yarışına da yeni düzenlemeler getirildi. Geçen sezon sadece ilk 3’e girenler puan alırken bu sezon ilk 8’e giren yarışçılar puan alacak. Bu da çekişmeyi arttıracak ve Kevin Magnussen, Vettel, Alonso gibi pilotları ekstra ateşleyecek. Bu hafta sonu muhteşem bir çekişme izleyeceğimiz kesin. Tabi Verstapen’in veya Alonso’nun araçları yarış temposunu uzun süre yüksek tuttuklarında iflas etmezse.

Tekerinize taş gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.