Meteoroloji, verdiği son bültenlerle iki teker sevdalılarına hiç de müjdeli haberler vermiyor. Tabi tam korumalı kışlık kıyafetleriniz yoksa. Dün yağmur yağsa da, meteoroloji ilimiz için önümüzdeki günlerde çok soğuk ancak kuru raporlar yayınlıyor. Gündüz hava 5 derece civarı da olsa güneş parlayacak ve yollar kuru olacak. Gece ise -7 dereceleri göreceğiz. Bu kadar soğuk havalarda motosiklet sürebilecek ekipmanlara sahip olanlara imrendiğim gibi kendilerine de yollarımızda bol miktarda bulunan çukur ve gevşek dolgulara dikkat etmelerini öneriyorum.

Gelelim benim gibi yeterli ekipmana sahip olmadığından günlerini iki tekerlek üstünde geçiremeyecek olanlarımıza. Yarışçılarımız yeni sezon hazırlıklarına devam ederken yeni sezonda F2 koltuğuna oturacak olan genç pilot Cem Bölükbaşı’nın da Charouz Racing’deki takım arkadaşı resmi olarak açıklanmasa da gayri resmi olarak belli gibi. Bu isim Formula 1’de iki kez şampiyon olmuş Emerson Fittipaldi’nin torunu Enzo Fittipaldi. 20 yaşındaki genç pilot geçtiğimiz sezon Charouz Racing’in F3 takımında yarışırken Sezon ortasında Chaouz’un F2 takımına yükseltildi. Kaza geçiren ve topuğunu kıran genç pilotla anlaşma sağlanırsa bu sezon Enzo Fittipaldi, Cem Bölükbaşı’nın takım arkadaşı olacak. Umarım takımın içinden yetişen ve iki kez F1 dünya şampiyonu dedesi olan Fittipaldi’yi parlatmak için Cem’in kariyerini engellemeye çalışanlar çıkmaz. Yoksa bu sezon ağzımız çok bozulur..

Tekerinize taş gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.